Rauxa

Cuida los árboles y descarga el libro de Rauxa en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Rauxa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Rauxa en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,43 MB
ISBN
9788415944119
FECHA
2014
AUTOR(A)
Lluis Juste De Nin
NOMBRE DEL ARCHIVO
Rauxa.pdf
Garumclubgourmet.es Rauxa Image
DESCRIPCIÓN

El destí del jove periodista Pep Pubill semblava previsible. El 1925 aconsegueix el seu somni dentrar al diari La Publicitat. Allà treballarà braç a braç amb noms respectats como Josep M. Sagarra, Just Cabot o lentranyable ninotaire Passarell. A la mateixa redacció coneixerà a latractiva columnista Mariona Bosch... Pero la vida amaga sorpreses ja que per un greu malentés ha de fugir del país acusar de conspirador regicida. Amb una nova identitat, sinstal·la al París des Anées Folles com a corresponsal, sintegrarà al Montparnasse de les tertúlies, la bohèmia i els seus protagonistes, tot al ritme del frenètic xarleston! Per un remolí desdeveniments es veurà embolicat amb lexili català. Coneixerà el seu admirat Coronel Macià i, sorprenent-se a si mateix, es comprometerà amb la seva causa: des de Prats de Molló fins al llarg periple americà acompanyant el patrici català i el poeta Ventiura Gassol... La vida no era allò que ens imaginaven. De cap manera!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El «seny» y «la rauxa»

La Associació Rauxa, dedicada al tratamiento del alcoholismo, el tabaco y otras drogas en personas que viven en la calle, celebra su 25º aniversario. En todo este tiempo han atendido a casi 1 ...

rauxa - Traducción al español - Linguee

Oposición entre el seny y la rauxa. El tradicional debate entre el seny (la sensatez, el sino) y la rauxa (arrebato, rija) [5] se puede entender como una manifestación de principios contradictorios en la misma persona.

LIBROS RELACIONADOS