La Descoberta De L Aristotil Mas

Cuida los árboles y descarga el libro de La Descoberta De L Aristotil Mas en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de La Descoberta De L Aristotil Mas en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Descoberta De L Aristotil Mas en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,64 MB
ISBN
9788497665926
FECHA
2017
AUTOR(A)
Matthew Lipman
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Descoberta De L Aristotil Mas.pdf
Garumclubgourmet.es La Descoberta De L Aristotil Mas Image
DESCRIPCIÓN

«Si pensem sobre l'electricitat, la podem entendre millor; però quan pensem sobre com pensem, sembla que ens entenem millor a nosaltres mateixos.»«Hauríem de mantenir la ment oberta, sense pensar que ja ho sabem tot només perquè hem esbrinat unes quantes regles de pensament.»L'Aris, l'Elisa i els seus companys d'institut exploren el món i a si mateixos des de la mirada d'adolescents. Amb la curiositat i la passió pròpies de la seva edat, ens conviden a entrar en la reflexió filosòfica.La descoberta de l'Aristòtil Mas és el primer llibre que va escriure Matthew Lipman, creador del projecte Philosophy for Children (Filosofia 3/18). Juntament amb Recerca filosòfica, guia didàctica per al professorat, conforma un programa adreçat a estudiants d'onze a tretze anys per treballar la lògica.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La descoberta d'Aristòtil Mas

La descoberta de l'Aristòtil Mas és el primer llibre que va escriure Matthew Lipman, creador del projecte Philosophy for Children (Filosofia 3/18). Juntament amb Recerca filosòfica, guia didàctica per al professorat, conforma un programa adreçat a estudiants d'onze a tretze anys per treballar la lògica.

PDF La descoberta (2017)

La descoberta de l´aristòtil mas, libro de MATTHEW LIPMAN. Editorial: Eumo editorial sau. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

LIBROS RELACIONADOS