Guia De Restaurants I Hotels De Catalunya Andorra I Altres Llocs D Interes 2010

Descubre el libro de Guia De Restaurants I Hotels De Catalunya Andorra I Altres Llocs D Interes 2010 con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de Guia De Restaurants I Hotels De Catalunya Andorra I Altres Llocs D Interes 2010 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Guia De Restaurants I Hotels De Catalunya Andorra I Altres Llocs D Interes 2010 y otros libros de Felix Llovell.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,10 MB
ISBN
9788492839056
FECHA
2009
AUTOR(A)
Felix Llovell
NOMBRE DEL ARCHIVO
Guia De Restaurants I Hotels De Catalunya Andorra I Altres Llocs D Interes 2010.pdf
Garumclubgourmet.es Guia De Restaurants I Hotels De Catalunya Andorra I Altres Llocs D Interes 2010 Image
DESCRIPCIÓN

Ja tenim una nova edició de la Guia Elecció Gourmand, la corresponent a l’any 2010. Des de l’any 1992 aquesta guia es publica anualment sota la direcció i realització de Fèlix Llovell i de Ramon Segú, i des del 2008 és editada per Arola Editors. La guia continua tenint el mateix objectiu: esdevenir un manejable i útil volum anual que reculli en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats i amb tota la informació actualitzada que es pot necessitar. I des de l’edició de 1997 s’inclou també una selecció acurada de restaurants i hotels d’altres llocs d’interès gastronòmic i turístic de la resta d’Espanya i de les zones més turístiques de França i Mònaco. En total, aquest volum aporta informació de prop de 650 establiments que interessen al gourmand. Els restaurants s’han puntuat sobre 10 després de fer-ne la corresponent visita, i tenint en compte les qualificacions i puntuacions que els atorguen les guies més prestigioses, així com les opinions que ens remeten els lectors. La guia està estructurada seguint el criteri alfabètic, i hi tenen preferència, en el cas dels restaurants i dels hotels, les puntuacions més altes i les categories dels respectius establiments seleccionats. En cada edició la Guia Gourmand atorga una distinció en reconeixement a la tasca d’un restaurant i un establiment hoteler; són el Restaurant de l’any i l’Hotel de l’any.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Guia

Guia de restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i altres llocs d'interès, 19 edició Llovell i Fortuny, Félix / Segú Chinchilla, Ramón Arola Editors / 978-84-92839-05-6

Catalunya Michelin Restaurants - the Michelin Guide ...

És la única Guia de Restaurants i Hotels de Catalunya, Andorra i Altres Llocs d'Interès que existeix al país i que arriba aquest any a la seva 26ena edició en català. Per menjar i dormir bé als països de parla catalana.

LIBROS RELACIONADOS