La Llum De Tunguska

El libro La Llum De Tunguska en formato PDF. El libro La Llum De Tunguska en formato MOBI. El libro La Llum De Tunguska en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Victor Panicello. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,36 MB
ISBN
9788499324968
FECHA
2011
AUTOR(A)
Victor Panicello
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Llum De Tunguska.pdf
Garumclubgourmet.es La Llum De Tunguska Image
DESCRIPCIÓN

Què va causar l’explosió de Tunguska l’any 1908, una explosió d’una potència equivalent a més de 1.000 bombes atòmiques? Què tenen en comú una misteriosa xaman, un cruel agent secret del KGB i un jove irlandès a qui li han implantat un neurotransmissor contra la seva voluntat? Qui ha provocat en realitat la actual crisi econòmica global? Aquest són alguns dels elements d’una fascinant història que ens portarà al llarg de més d’un segle fins a l’any 2055, quan els governants del món decideixen dur a terme un cruel experiment social per controlar la llibertat de les persones.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La llum de Tunguska: Amazon.co.uk: Victor Panicello ...

Noté 0.0/5. Retrouvez La llum de Tunguska et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion

El Misterio de Tunguska - escalofrio

La llum de Tunguska (L' illa del temps): Amazon.es: Víctor Panicello: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Hola Elige tu ...

LIBROS RELACIONADOS