Teoria I Pràctica Del Pa Amb Tomàquet

Cuida los árboles y descarga el libro de Teoria I Pràctica Del Pa Amb Tomàquet en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Teoria I Pràctica Del Pa Amb Tomàquet en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Teoria I Pràctica Del Pa Amb Tomàquet en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,14 MB
ISBN
9788490662526
FECHA
2016
AUTOR(A)
Leopoldo Pomes
NOMBRE DEL ARCHIVO
Teoria I Pràctica Del Pa Amb Tomàquet.pdf
Garumclubgourmet.es Teoria I Pràctica Del Pa Amb Tomàquet Image
DESCRIPCIÓN

La bíblia del pa amb tomàquet per a lectors gourmets i gourmands dels llibres.En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d’una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.«En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Teoria i pràctica del pa amb tomàquet - Leopoldo Pomés ...

Perquè aquest llibre canviarà la vida no només de l'aficionat al pa amb tomàquet, sinó també de l'experimentat. Biografia de l'autor Leopold Pomés i Campello (Barcelona, 1931) és un polifacètic artista català, director de cinema, restaurador, principalment conegut per la seva activitat de fotògraf i publicista.

Leopoldo Pomés | Planeta de Libros

El seu llibre de la 'Teoria i pràctica del pa amb tomàquet' és un dels que més gràcia em fa tenir a la biblioteca. Pot ser una obra menor en la seva ingent trajectòria però a mí sempre me l'ha fet sentir molt proper. Quedarà pendent, ja per sempre, la conversa sobre pa amb tomàquet que vem proposar una tarda al @carballeira_restaurante .

LIBROS RELACIONADOS