La Ciutat Dels Prodigis

El libro La Ciutat Dels Prodigis en formato PDF. El libro La Ciutat Dels Prodigis en formato MOBI. El libro La Ciutat Dels Prodigis en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Eduardo Mendoza. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,92 MB
ISBN
9788429746792
FECHA
2000
AUTOR(A)
Eduardo Mendoza
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ciutat Dels Prodigis.pdf
Garumclubgourmet.es La Ciutat Dels Prodigis Image
DESCRIPCIÓN

La ciutat del prodigis ens situa entre les dues Exposicions Universals celebrades a Barcelona el 1888 i el 1929. La novel.la descriu la transformació espectacular que viu la ciutat durant aquest anys a través de l’ascensió meteòrica d’Onofre Bouvila, un jove de comarques que arriba a la ciutat amb les mans a les butxaques, se submergeix en els baixos fons, coneix la misèria repartint propaganda anarquista o fent de venedor ambulant, i s’acaba convertint en un mafiós magnat de les finances, sentimental i despietat alhora. A cavall entre la novel.la històrica i la novel.la picaresca, La ciutat dels prodigis és tot això i més: un monument literari a una ciutat, una de les obres que més ha alimentat el mite i més s’ha acostat a la utopia de la gran novel.la de Barcelona.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La ciutat dels prodigis - El Triangle

Comprar La Ciutat Dels Prodigis, editorial Edicions 62. En la librería online TROA encontrarás a la venta el e-book La Ciutat Dels Prodigis de Eduardo Mendoza publicado por la Editorial Edicions 62

La ciutat dels prodigis - 9788429746792 - ATRIL - La ...

Del Pròleg d?Eduardo Mendoza A cavall entre la novel·la històrica i la novel·la picaresca, La ciutat dels prodigis, publicada per primera vegada l?any 1986, és tot això i més: un monument lite - rari a una ciutat, una de les obres que més han alimentat el mite i més s?han acostat a la utopia de «la gran novel·la sobre Barcelona».

LIBROS RELACIONADOS