L Esbos

El libro L Esbos en formato PDF. El libro L Esbos en formato MOBI. El libro L Esbos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Silvia Bel. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,71 MB
ISBN
9788461441983
FECHA
2011
AUTOR(A)
Silvia Bel
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Esbos.pdf
Garumclubgourmet.es L Esbos Image
DESCRIPCIÓN

La professió de poeta hauria de considerar-se una professió de risc. És per això que aquest llibre que ara llegiràs resulta tan meritori. Aquest és un poemari de desamor on, tot i la joventut de l’autora, el sentiment deixa pas a l’experiència viscuda (ja va dir Rilke que la poesia no és feta de sentiments, sinó d’experiències). Tanmateix, tenint com a precedent els poemes pioners de Terra de Mai (1982), de la Marçal, aquest és potser un dels primers poemaris descaradament lèsbics de la literatura catalana. L’autora pren de Pere Quart la tendència als jocs de paraules i la simpatia pel vers musical. I de Cristina Peri Rossi agafa prestada la voluntat de fer poesia de la quotidianitat fugint de les paraules grandiloqüents. Sílvia Bel és atrevida i espontània com era la mateixa Marçal i tracta temes de rabiosa humanitat i actualitat (l’Alzheimer, els serials de televisió, la caiguda de les torres bessones…). Com m’agrada el poema que parla del radar que tenen les dones solteres i veuen amors futurs per tot arreu! Com n’és de real, de veritat”. Mª ÀNGELS CABRÉ (fragment extret del pròleg

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Exposición 'L'esbós de l'essència' - Ayuntamiento de Alcoy

L. Esbos S.c.p. está emplazada en Calle sant Cristofol, 7, SOLSONA, LERIDA. Centra su actividad CNAE como 4752 - Comercio al por menor de ferretería, pintura y vidrio en establecimientos especializados. La empresa L. Esbos S.c.p. es Sociedad civil. Acceda a toda la información de L. Esbos S.c.p.

L ESBOS - Descargar Libros - www.celticinvestments.com

L ESBOS por SILVIA BEL La professió de poeta hauria de considerar-se una professió de risc. És per això que aquest llibre que ara llegiràs resulta tan meritori.

LIBROS RELACIONADOS