El Diari De Bridget Jones

Cuida los árboles y descarga el libro de El Diari De Bridget Jones en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de El Diari De Bridget Jones en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Diari De Bridget Jones en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,96 MB
ISBN
9788499300993
FECHA
2010
AUTOR(A)
Helen Fielding
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Diari De Bridget Jones.pdf
Garumclubgourmet.es El Diari De Bridget Jones Image
DESCRIPCIÓN

Bridget Jones té trenta-tants anys, no té parella estable, viu en un caòtic pis de Londres, es passa el dia fent una feina que no la distreu, fa molt cas dels llibres d'autoajuda i porta un diari divertidíssim en què anota tot això i els pensaments que li passen pel cap. Es vol divertir i no sap gaire com fer-ho, li agradaria ser feliç i no se'n surt; en el fons, s'adona que no sap si triar l'ideal feminista de vida o bé imaginar-se que està enamorada del primer xitxarel•lo que passi… A més de ser divertit, El diari de Bridget Jones és una mirada aguda i tendra que no creu ni en alarmismes ni en ideals: segons Salman Rushdie, "una creació literària brillant i còmica: fins i tot els homes riuran".

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El diario de Bridget Jones - Rakuten TV

Ver El diario de Bridget Jones Bridget Jones es una treintañera soltera convencida de que todo el mundo se lo monta bien menos ella. Tiene pocas ambiciones: solo quiere perder peso y

Ver El diario de Bridget Jones (Bridget Jones s Diary ...

Bridget Jones té trenta-tants anys, no té parella estable, viu en un caòtic pis de Londres, es passa el dia fent una feina que no la distreu, fa molt cas dels llibres d'autoajuda i porta un diari divertidíssim en què anota tot això i els pensaments que li passen pel cap.

LIBROS RELACIONADOS