Vincles Profunds

El libro Vincles Profunds en formato PDF. El libro Vincles Profunds en formato MOBI. El libro Vincles Profunds en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isabel Fonseca. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,56 MB
ISBN
9788497874373
FECHA
2009
AUTOR(A)
Isabel Fonseca
NOMBRE DEL ARCHIVO
Vincles Profunds.pdf
Garumclubgourmet.es Vincles Profunds Image
DESCRIPCIÓN

Una parella de britànics que es vanten de ser molt poc convencionals decideixen instal•lar-se en una illa de l’Oceà Índic, amb lapretensió de continuar les seves carreres (ell, publicitat; ella, columnista decuidados femeninos ) a través d’Internet. Finsque la dona troba una carta dirigida al seu marit d’una suposada amant. Enlloc d’acceptar aquest afer, després de 23 anys dematrimoni, la dona decideix fer-se passar pel seu marit i comença una correspondència tòrrida per mail amb la seva rival. Ambtocs eròtics, quasi pornogràfics, la novel•la

DESCARGAR
LEER EN LINEA
ProShares ETFs: Products

I no només vincles humans profunds, que és, per exemple, a qui explicar-li una malaltia, a qui explicar-li un somni, a qui demanar-li diners si un ho necessita urgent, sinó també vincles diaris, gaudir del cara a cara, parlar amb la gent que un es troba diàriament a la feina, al carrer, tenir contacte humà és molt important.

Taller de gestió emocional en nens i adolescents ...

Antoni Bolinches soste que la clau per agradar i fer-se estimar es sentir-se be amb un mateix. Per aixo, per tenir exit en les relacions afectives cal millorar com a persona: nomes donant el millor de nosaltres podem seduir sense pressionar, enamorar sense enganyar i construir, aixi, vincles sentimentals profunds i enriquidors.

LIBROS RELACIONADOS