El Llobregat: Un Riu I Fabriques

Descubre el libro de El Llobregat: Un Riu I Fabriques con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de El Llobregat: Un Riu I Fabriques en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Llobregat: Un Riu I Fabriques y otros libros de Josep Ignasi Oms I Llohis.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,59 MB
ISBN
9788497854894
FECHA
2008
AUTOR(A)
Josep Ignasi Oms I Llohis
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Llobregat: Un Riu I Fabriques.pdf
Garumclubgourmet.es El Llobregat: Un Riu I Fabriques Image
DESCRIPCIÓN

Un paseo por los márgenes del río Llobregat a través las fábricas y colonias que, a sus orillas, se establecieron para buscar en el río un elemento competitivo diferenciador. Las fotografías, hechas en blanco y negro y siguiendo procesos de revelado tradicionales, nos presentan una visión diferente y cautivadora de este río.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
6.4.1.- RECORREGUT I INFORMACIÓ DEL RIU LLOBREGAT - 3r ...

turbina.Fontaine. A Cal Vidal, el Llobregat proporcionava una font d'energia barata i, gràcies a la xarxa ferroviària-el ferrocarril va conectar Manresa amb Puig-reig l'any 1885 i va arribar a Guardiola de Berguedà l'any 1904-hom podia obtenir carbó de la conca minera del Berguedà i, al mateix temps, fer arribar el cotó a la fàbrica i comercialitzar els productes.

Què en sabem del riu Llobregat? | Barcelona + Sostenible

El riu Llobregat i els seus afluents i rieres formen una de les principals conques de Catalunya. El Llobregat té el seu naixement a les Fonts del Llobregat, al terme municipal de Castellar de nHug, a la comarca del Berguedà, a una alçada de 1.295 m sobre el nivell del mar.

LIBROS RELACIONADOS