Catalunya: Coses Bones, Coses Nostres

El libro Catalunya: Coses Bones, Coses Nostres en formato PDF. El libro Catalunya: Coses Bones, Coses Nostres en formato MOBI. El libro Catalunya: Coses Bones, Coses Nostres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Albert De La Torre. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,40 MB
ISBN
9788497858533
FECHA
2012
AUTOR(A)
Albert De La Torre
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya: Coses Bones, Coses Nostres.pdf
Garumclubgourmet.es Catalunya: Coses Bones, Coses Nostres Image
DESCRIPCIÓN

Un recorregut, amè, divertit i disbauxat per conèixer Catalunya a través de més de 200 idees per conèixer-la millor. El llibre ens dóna loportunitat de descobrir una cultura plena de matisos, anècdotes, icones universals i històries desconegudes. Original i sorprenent, el llibre resulta un viatge de contrastos, una útil eina per apropar-nos a una Catalunya que ens és molt familiar però alhora desconeguda.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Biscuter: Coses Nostres. Coses Bones Que Tenim...

10 coses que pots fer tu per salvar el clima ... és tenir sempre un grapat de bosses de plàstic petites al carro o al cistell de comprar i fer-les servir per a les nostres compres fins que es trenquin. L'alternativa al plàstic d'un sol ús és tirar de carmanyoles -millor de vidre- per comprar aliments frescos, ...

Catalunya. coses bones, coses nostres | Albert de la torre ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Catalunya. coses bones, coses nostres y del autor Albert de la torre. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Catalunya. coses bones, coses nostres y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS