Interrail (Premi Columna Jove 2006)

El libro Interrail (Premi Columna Jove 2006) en formato PDF. El libro Interrail (Premi Columna Jove 2006) en formato MOBI. El libro Interrail (Premi Columna Jove 2006) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Miralles. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,47 MB
ISBN
9788466407014
FECHA
2006
AUTOR(A)
Francesc Miralles
NOMBRE DEL ARCHIVO
Interrail (Premi Columna Jove 2006).pdf
Garumclubgourmet.es Interrail (Premi Columna Jove 2006) Image
DESCRIPCIÓN

Si seguim la trajectòria de Francesc Miralles podem trobar algunes obres de gran interès, com El llibre de l’hivern, història que ens retratava un poble dels Pirineus amb personatges ben estrafolaris, al costat de novel·les sense suc ni bruc com les aventures de l’Aura a Un curs d’estiu a Irlanda. I aquesta Interrail seria més propera a la segona que no pas a la primera, en la qual també inclouríem la premiada Un haiku per a l’Alícia. I és que en Interrail l’autor ens intenta retratar els pensaments i les situacions dels joves que emprenen el viatge per Europa amb un bitllet d’Interrail. Però l’enfilall d’anècdotes, mesclat amb els personatges que ja venien de l’anterior Un curs d’estiu a Irlanda i la voluntat de posar alguns grams d’història dels diferents indrets per on passa el viatge fan que la narració quedi curta, només apuntada i sense arribar al fons de cap de les parts que la conformen. Una narració que esperem no doni peu a una tercera part i que permeti a l’autor reflexionar per tornar a oferir-nos noves històries de major qualitat, com ja ens ha demostrat anteriorment.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Interrail: Premi columna jove 2006 (Tapa blanda) · Libros ...

INTERRAIL. PREMI COLUMNA JOVE 2006, FRANCESC MIRALLES, 7,99€. El grup de viatge ?que inclou un japonès, una alemanya i un irlandès? es retroba a Venècia per ecó...

Interrail: Premi Columna Jove 2006 - Libros Para Leer

El grup de viatge ?que inclou un japonès, una alemanya i un irlandès? es retroba a Venècia per ecórrer en tren Àustria, Polònia i Eslovàquia. Els esperen un munt d'aventures i descobriments, que la protagonista anotarà al seu diari en aquest agost inoblidable, durant el qual no faltaran l'amor, els malentesos i més d'un ensurt.

LIBROS RELACIONADOS