Un Dolor Tan Dolç

Cuida los árboles y descarga el libro de Un Dolor Tan Dolç en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Un Dolor Tan Dolç en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Dolor Tan Dolç en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,89 MB
ISBN
9788417879327
FECHA
2020
AUTOR(A)
David Nicholls
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Dolor Tan Dolç.pdf
Garumclubgourmet.es Un Dolor Tan Dolç Image
DESCRIPCIÓN

Un dolor tan dolç és la història de l'estiu que li canvia la vida a en Charlie Lewis. L'estiu comença,els exàmens no li han anat bé i no té perspectives d'entrar a la universitat. A casa,ha de tenir cura del seu pare, quan segurament hauria de ser a l'inrevés; i si mai pensa en elfutur, és amb una mena d'angoixa.I llavors és quan la Fran Fisher irromp a la seva vida i, tot i que és inconcebible, en Charliecomença a tenir esperança. Sí, encara que per estar amb la Fran s'hagi d?enrolar en unacompanyia teatral amateur que prepara Romeu i Julieta.Vint anys després, en Charlie recorda aquest estiu i, a punt de casar-se amb la Niamh, elconviden a una trobada d'exmembres de la companyia on sap que hi haurà la Fran.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Un dolor tan dolç - David Nicholls | Grup62

Un dolor tan dolç és la història de l'estiu que li canvia la vida a en Charlie Lewis. L'estiu comença, els exàmens no li han anat bé i no té perspectives d'entrar a la universitat. A casa, ha de tenir cura del seu pare, quan segurament hauria de ser a l'inrevés; i si mai pensa en el futur, és amb una mena d'angoixa.

Un Dolor Tan Dolç de Nicholls, David 978-84-17879-32-7

Un dolor tan dolç és la història de l?estiu que li canvia la vida a en Charlie Lewis. L?estiu comença, els exàmens no li han anat bé i no té...

LIBROS RELACIONADOS