Els Evangelis Secrets De Maria I De La Magdalena: La Historia Ama Gada

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Evangelis Secrets De Maria I De La Magdalena: La Historia Ama Gada en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Els Evangelis Secrets De Maria I De La Magdalena: La Historia Ama Gada en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Evangelis Secrets De Maria I De La Magdalena: La Historia Ama Gada en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,39 MB
ISBN
9788492552023
FECHA
2009
AUTOR(A)
Lluis Busquets I Grabulosa
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Evangelis Secrets De Maria I De La Magdalena: La Historia Ama Gada.pdf
Garumclubgourmet.es Els Evangelis Secrets De Maria I De La Magdalena: La Historia Ama Gada Image
DESCRIPCIÓN

Els evangelis canònics no diuen enlloc que Magdalena, la deixeble més estimada i la que millor va entendre el missatge de Jesús, fos una dona de mala vida. Tampoc no estableix la virginitat perpètua de Maria ni el seu rebuig a la sexualitat. És possible que la la mare de Jesús fos en realitat una Qedeixà o prostituta al servei del temple de Jerusalem? La història s'ha encarregat de deformar la imatge de les dues dones més importants en la vida de Jesús per convertir Maria en l'encarnació de la perfecció, la castedat i l'obediència, i Magdalena en la dona pecadora, portadora del mal, una nova Eva. Però no sempre ha estat així. En aquest apassionant viatge en el temps, Lluís Busquets ens descobreix, a partir de l'anàlisi dels evangelis apòcrifs i canònics, les llegendes medievals i la història de l'art, com s'han anat construint els mites sobre les dues figures femenines, tot desmentint els tòpics i la visió androcèntrica i aportant llum sobre dos personatges cabdals en la nostra cultura.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
LLUIS BUSQUETS I GRABULOSA | Casa del Libro México

els evangelis secrets de maria i de la magdalena: la historia ama gada LLUIS BUSQUETS I GRABULOSA Els evangelis canònics no diuen enlloc que Magdalena, la deixeble més estimada i la que millor va entendre el missatge de Jesús, fos una dona de mala vida.

Libro Cocinar: Una Historia Sobre La Transformacion PDF ...

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

LIBROS RELACIONADOS