El Lleo, La Bruixa I L Armari

Cuida los árboles y descarga el libro de El Lleo, La Bruixa I L Armari en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de El Lleo, La Bruixa I L Armari en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Lleo, La Bruixa I L Armari en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,68 MB
ISBN
9788497089784
FECHA
2006
AUTOR(A)
Clive Staples Lewis
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Lleo, La Bruixa I L Armari.pdf
Garumclubgourmet.es El Lleo, La Bruixa I L Armari Image
DESCRIPCIÓN

Nàrnia..., un món fred..., una terra que espera el seu alliberament. Quatre nens descobreixen un armari que els serveix de porta d'entrada a Nàrnia, un país congelat en un hivern etern, sense Nadal. Llavors, complint amb unes velles profecies, els nens -juntament amb el lleó Aslan- seran els encarregats d'alliberar el regne de la tirania de la Bruixa Blanca i així recuperar l'estiu, la llum i l'alegria. Nàrnia ,...un món on tot és possible.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El Lleó, La Bruixa I L'Armari (ebook) · Ebooks · El Corte ...

El lleó, la bruixa i l'armari 2. Lectura proposada pel professor/a per al tercer trimestre. => El llibre el podeu trobat en PDF en els següent enllaç: https://keepreadingacasa.grup62.cat/ La data d'entrega d'aquesta tasca serà per a després de Pasqua.

El lleò, la bruixa I l'armari: Amazon.es: Brenda Ralph ...

Quatre nens descobreixen un armari que els serveix de porta d'entrada a Nàrnia, un país congelat en un hivern etern, sense Nadal. Llavors, complint amb unes velles profecies, els nens -juntament amb el lleó Àslan- seran els encarregats d'alliberar el regne de la tirania de la Bruixa Blanca i així recuperar l'estiu, la llum i l'alegria.

LIBROS RELACIONADOS