Vull Ser Puta

Cuida los árboles y descarga el libro de Vull Ser Puta en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Vull Ser Puta en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Vull Ser Puta en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,83 MB
ISBN
9788497877084
FECHA
2006
AUTOR(A)
Gemma Lienas
NOMBRE DEL ARCHIVO
Vull Ser Puta.pdf
Garumclubgourmet.es Vull Ser Puta Image
DESCRIPCIÓN

El títol daquest llibre vol ser una provocació per tots aquells que estan a favor de legalitzar la prostitució, una invitació a la reflexió més enllà dels titulars mediàtics i una manera. A Vull ser puta l’autora explica com la “professió” més vella del món dignifica els proxenetes i els compradors de sexe, però no les prostitutes i argumenta per què la compra de sexe és una activitat incompatible amb els Drets Humans i terriblement injusta per a les persones més desafavorides. Aporta dades, explica les diferents maneres d’abordar el problema al món i quins resultats ha donat, i tracta de buscar solucions alternatives.Incisiva i sarcàtica, persuasiva en el combat dialèctic, única per combinar arguments i exemples, històries reals i imaginades, insuperable per convèncer sense avorrir, Gemma Lienas, que ja ens va sorprendre amb les seves opinions sobre el món a Rebles, ni putes ni submises, ens torna amb una mirada lúcida i lúdica sobre un tema de molta actualitat.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
VULL SER PUTA : Agapea Libros Urgentes

No vull portar collar ni que em tanquin la boca, no vull estar alerta tot el puto del dia. No vull ser entrenat per buscar i destruir, no vull viure per detectar heroïna. Tele i cinema tots dos ho pinten molt bé, el cabró d'en Lassie i el fill de puta d'en Rex, Rin tin tin i Ran tam plam: jo no vull ser com ells.

VULL SER PUTA : Agapea Libros Urgentes

Els Joves de la Serra Mariola ens presentem la xarrada per l'abolició de la prostitució "Mama, de gran vull ser puta", a càrrec d'Alícia Moragues Mulet (Representat de l'Àrea d'Antipatriarcat de la Coordinadora Obrera Sindical). La xerrada tindrà lloc al Centre Social La Mateta, d'Alfafara, el proper diumenge, 9 de març a les 17:00h, dins els actes organitzats al voltant de la ...

LIBROS RELACIONADOS