Histories De La Ma Esquerra

Cuida los árboles y descarga el libro de Histories De La Ma Esquerra en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Histories De La Ma Esquerra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Histories De La Ma Esquerra en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,20 MB
ISBN
9788429754582
FECHA
2004
AUTOR(A)
Jesus Moncada Estruga
NOMBRE DEL ARCHIVO
Histories De La Ma Esquerra.pdf
Garumclubgourmet.es Histories De La Ma Esquerra Image
DESCRIPCIÓN

Històries de la mà esquerra (Premi Joan Santamaría 1971) és el primer recull de narracions de Jesús Moneada. A cavall entre realitat i somni, mites i supersticions, l'autor recrea els seus records d'infantesa i de joventut en el marc de l'antiga població de Mequinensa. Pere Calders va escriure en el pròleg: «Moneada volia rescatar amb la paraula alguna cosa molt entranyable que li prenien, i deixar-ne constància escrita perquè no es perdés del tot. Les primeres narracions em van interessar profundament. Significaven una aportació molt personal, molt considerable, a la nostra literatura».

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Històries de la mà esquerra (Butxaca): Amazon.es: Jesús ...

Ante la situación de excepcionalidad provocada por la emergencia a causa del COVID-19, nos vemos obligados a cerrar la tienda durante dos semanas.

Contes: Histories De La Ma Esquerra; El Cafe De La Granota ...

Un recull de breus narracions que recuperen els records d'infantesa i la joventut de l'autor a la franja catalana d'Aragó. Moncada retrata les generacions que el van precedir, els miners, les tertúlies dels cefès, els enterraments,... Tot amanit amb un llenguatge col·loquial i fresc.

LIBROS RELACIONADOS