El Senyor Guerra I La Senyora Pau

Cuida los árboles y descarga el libro de El Senyor Guerra I La Senyora Pau en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de El Senyor Guerra I La Senyora Pau en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Senyor Guerra I La Senyora Pau en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,31 MB
ISBN
9788423670055
FECHA
2011
AUTOR(A)
Joan De Deu Prats I Pijoan
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Senyor Guerra I La Senyora Pau.pdf
Garumclubgourmet.es El Senyor Guerra I La Senyora Pau Image
DESCRIPCIÓN

El senyor Guerra vivia en un turonet on sempre plovia i tronava. El senyor Guerra tenia una mansió atrotinada i poques vegades sortia de casa, si no era per escridassar el botiguer que li duia els queviures. Però un dia es llogà la casa del costat. I hi v

DESCARGAR
LEER EN LINEA
EL SENYOR GUERRA I LA SENYORA PAU : Agapea Libros Urgentes

El senyor Guerra vivia en un turonet on sempre plovia i tronava. El senyor Guerra tenia una mansio atrotinada i poques vegades sortia de casa, si no era per escridassar el botiguer que li duia els queviures. Pero un dia es lloga la casa del costat. I hi va anar a viure la senyora Pau.

EL SENYOR GUERRA Y LA SENYORA PAU - Blogger

La del senyor Guerra i la senyora Pau. Tot va començar fa anys, quan un bon dia, una nena molt simpàtica que es deia Pau, va anar a viure a una caseta que hi havia dalt d'un turó on sempre plovia i tronava fins que va arribar ella.

LIBROS RELACIONADOS