Roma: Passeig Per L Eternitat

Cuida los árboles y descarga el libro de Roma: Passeig Per L Eternitat en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Roma: Passeig Per L Eternitat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Roma: Passeig Per L Eternitat en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,49 MB
ISBN
9788497102117
FECHA
2012
AUTOR(A)
Valenti Gomez I Oliver
NOMBRE DEL ARCHIVO
Roma: Passeig Per L Eternitat.pdf
Garumclubgourmet.es Roma: Passeig Per L Eternitat Image
DESCRIPCIÓN

«La primera vegada que vaig arribar a Roma tenia dinou anys i la tardor sespolsava les lleganyes. Durant tot lhivern precedent havia estalviat força diners, jugava a bàsquet, i havia preparat el viatge romà assistint a classe als vespres a lInstitut Italià del passatge Méndez Vigo de Barcelona».«Cada dia apareixen"coses"noves. És per això que el viatger haurà destar sempre, com la ciutat, alerta i atent davant la quantitat de meravelles que les entranyes de Roma ens aniran subministrant, com si shagués metamorfosat en un"volcà dels prodigis"».«Roma és una ciutat que dençà el dia en què vaig començar a viure-hi, sempre he portat al meu sarró. Caure a les seves xarxes resulta"quasi"inevitable, i en conseqüència el dia que me nallunyi (físicament), estic del tot cert que no mabandonarà (espiritualment) mai més».Veure article de David castillo a El Punt Avui en aquest enllaç.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Roma. Passeig per l'eternitat

Roma, passeig per l'eternitat (L'ancora): Amazon.es: Valentí Gómez Oliver: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Hola Elige tu dirección ...

Roma, Passeig Per L'eternitat de Gómez Oliver, Valentí 978 ...

La seva Roma l'ha plasmat en un llibre a cavall entre les memòries, la guia de viatge i l'obra literària: Roma, passeig per l'eternitat (Destino). Valentinus -per als amics, aquest és el nom de batalla- segurament és el català viu que coneix més bé la Ciutat Eterna.

LIBROS RELACIONADOS