Un Mar Color D Hivern

El libro Un Mar Color D Hivern en formato PDF. El libro Un Mar Color D Hivern en formato MOBI. El libro Un Mar Color D Hivern en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Israel Clara. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,72 MB
ISBN
9788496496637
FECHA
2008
AUTOR(A)
Israel Clara
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Mar Color D Hivern.pdf
Garumclubgourmet.es Un Mar Color D Hivern Image
DESCRIPCIÓN

«A la vora del mar, a trenc de vida, tots hem experimentat, alguna vegada, la crida de la mort. És aleshores quan sabem que el moment s’acosta, que aviat arribarà l’instant d’haver d’enfrontar-nos amb nosaltres mateixos i acceptar la nostra més íntima realitat. És la crida d’aquell mar color d’hivern que ens aboca al temps més gèlid de la nostra vida, quan ens trobem a la intempèrie i les rajoles són fredes sota els peus descalços. I és aleshores quan tan sols podem obrir un llibre i llegir un poema. Els versos d’aquest volum intenten explicar, i explicar-se, els motius d’aquesta humana solitud.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Educació Infantil

El solstici d'estiu marca el pas de la primavera a l'estiu, alhora que el solstici d'hivern marca el passatge de la tardor a l'hivern. A l'hemisferi sud, se'n diu solstici d'estiu del solstici del mes de desembre, i solstici d'hivern, del solstici del mes de juny, prenent en compte la diferència d'estacions entre els dos hemisferis.

Pintura interior de color · LEROY MERLIN

En Jep i la Rita - L´hivern i el fred

LIBROS RELACIONADOS