Tastets: 122 Propostes Per Fer Un Bon Aperitiu

El libro Tastets: 122 Propostes Per Fer Un Bon Aperitiu en formato PDF. El libro Tastets: 122 Propostes Per Fer Un Bon Aperitiu en formato MOBI. El libro Tastets: 122 Propostes Per Fer Un Bon Aperitiu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pep Nogue. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,56 MB
ISBN
9788497910903
FECHA
2005
AUTOR(A)
Pep Nogue
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tastets: 122 Propostes Per Fer Un Bon Aperitiu.pdf
Garumclubgourmet.es Tastets: 122 Propostes Per Fer Un Bon Aperitiu Image
DESCRIPCIÓN

Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d’un àpat de festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre s’acaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que n’hi ha algunes de molt bones), les olives farcides d’anxova, les barres de surimi amb salsa rosa de pot, les escopinyes de llauna, els llagostins bullits i congelats, i plats d’embotit de qualitat ínfima. Però també podeu fer gaudir els comensals dels vostres dots gastronòmics amb un xic de temps, una bona preparació i sobretot organització en l’execució dels tastets. Snaks acabats de fer, culleres amb mil i un sabors, sopes fredes i calentes, carpaccios clàssics o agosarats, pans de tota mena, amanides i formatges de tot el món, aperitius amb fetge gras que es fonen a la boca, enfilats que ens obren la gana, fregits ben saludables, cassoles de sabors concentrats i postres sensacionals.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu - ALIBRI

S'apropa el Nadal i des de Tastets ja fa temps que estem treballant per oferir-vos les millors propostes gastronòmiques per a què pogueu obsequiar els vostres amics, familiars, treballadors, etc. Una novetat d'enguany són les Experiències Gastronòmiques Tastets, un obsequi original i diferent als lots de Nadal, dirigit a les empreses.

M' agrada cuinar: ENFILATS DE POP AMB PATATA CONFITADA I ...

Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu No realizamos envíos de libros Ante la situación de excepcionalidad provocada por la emergencia a causa del COVID-19 y siguiendo las indicaciones del Real Decreto 463/2000 de 14 de marzo, la librería permanecerá cerrada los días que prescriba el estado de alarma.

LIBROS RELACIONADOS