La Cuina Del Pais Dels Catars: Cultura I Plats D Occitania, De Ca Gascunya A Provenç

Descubre el libro de La Cuina Del Pais Dels Catars: Cultura I Plats D Occitania, De Ca Gascunya A Provenç con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de La Cuina Del Pais Dels Catars: Cultura I Plats D Occitania, De Ca Gascunya A Provenç en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Cuina Del Pais Dels Catars: Cultura I Plats D Occitania, De Ca Gascunya A Provenç y otros libros de Jaume Fabrega.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,87 MB
ISBN
9788496035805
FECHA
2003
AUTOR(A)
Jaume Fabrega
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Cuina Del Pais Dels Catars: Cultura I Plats D Occitania, De Ca Gascunya A Provenç.pdf
Garumclubgourmet.es La Cuina Del Pais Dels Catars: Cultura I Plats D Occitania, De Ca Gascunya A Provenç Image
DESCRIPCIÓN

Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país del càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país –Occitània–, la seva història i la seva cultura.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Anchoiada - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Download this file. 20633 lines (20632 with data), 3.2 MB

Autors/es de Banyoles i el Pla de l'Estany: de maig 2009

Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó també sobre el catarisme, el país —Occitània—, la seva història i la seva cultura. S'hi aplega la cuina de tots els països occitans —del Llenguadoc a Provença, d'Alvèrnia al Llemosí, de la Vall d'Aran a Gascunya—, basada alhora en els ingredients més simples ...

LIBROS RELACIONADOS