Manual De Traduccio Alemany-catala

Cuida los árboles y descarga el libro de Manual De Traduccio Alemany-catala en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Manual De Traduccio Alemany-catala en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Manual De Traduccio Alemany-catala en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,79 MB
ISBN
9788497663182
FECHA
2009
AUTOR(A)
Heike Van Lawick
NOMBRE DEL ARCHIVO
Manual De Traduccio Alemany-catala.pdf
Garumclubgourmet.es Manual De Traduccio Alemany-catala Image
DESCRIPCIÓN

Dissenyat com a instrument de treball per a l’aprenentatge i per a l’ensenyament de la traducció al català des de l’alemany, aquest llibre aborda tots els temes que poden formar part dels programes de traducció general alemany-català. Va adreçat als estudiants, però també és una guia molt útil per a professionals de la traducció i docents.L’enfocament per tasques, que ha estat la base per a la redacció dels continguts, s’ajusta als requeriments d’un ensenyament centrat en l’estudiant, que facilita el treball autònom i semiautònom, tal com estableix el nou crèdit europeu. Les tasques segueixen una progressió ordenada, segons els problemes potencials de traducció que presenten els textos -sempre reals i dels quals en cada cas s’indica la font-, per tal que els usuaris del manual puguin endinsar-se de mica en mica en la matèria. I al final de cada tema s’inclou un solucionari.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
7 programas y aplicaciones para traducciones profesionales

Traductor. Traduce cualquier texto gracias al mejor traductor automático del mundo, desarrollado por los creadores de Linguee. Linguee. Busca palabras y grupos de palabras en diccionarios bilingües completos y de gran calidad, y utiliza el buscador de traducciones con millones de ejemplos de Internet.

manual de instrucciones - Traducción al alemán - ejemplos ...

We use cookies to offer you a better experience, personalize content, tailor advertising, provide social media features, and better understand the use of our services.

LIBROS RELACIONADOS