Ric, Rac, Ruc

El libro Ric, Rac, Ruc en formato PDF. El libro Ric, Rac, Ruc en formato MOBI. El libro Ric, Rac, Ruc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor M. Angels Olle Romeu. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,42 MB
ISBN
9788424601577
FECHA
1992
AUTOR(A)
M. Angels Olle Romeu
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ric, Rac, Ruc.pdf
Garumclubgourmet.es Ric, Rac, Ruc Image
DESCRIPCIÓN

És una tarda de festa, i els quatre germans i en Ramon, l'amic d'en Pep, miren com plou pel balcó. En Pere, que és el més gran, riu. Els altres el miren estranyats. És que en Pere sap un joc molt divertit: rumiar rodolins... i tots segueixen el joc.La col·lecció A poc a poc, és un mètode progressiu d'aprenentatge de la lectura i l'escriptura. Els textos estan pensats per treballar les dificultats de la lectura d'una manera progressiva. Al principi de cada llibre hi ha un guió sobre la història que es narra i, al final, anotacions per al mestre.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Shop Amazon.com | Trim & Embellishments- Rick Rack

Sinopsis de: "Ric, rac, ruc" És una tarda de festa, i els quatre germans i en Ramon, l'amic d'en Pep, miren com plou pel balcó. En Pere, que és el més gran, riu. Els altres el miren estranyats. És que en Pere sap un joc molt divertit: rumiar rodolins ...

Consulta RUC

Consulta la base RUC gratuitamente. RUC RAZÓN SOCIAL Ver más

LIBROS RELACIONADOS