El Temps Llençat Al Pou (Premi Bernat Vidal I Tomas 2004)

Descubre el libro de El Temps Llençat Al Pou (Premi Bernat Vidal I Tomas 2004) con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de El Temps Llençat Al Pou (Premi Bernat Vidal I Tomas 2004) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Temps Llençat Al Pou (Premi Bernat Vidal I Tomas 2004) y otros libros de Pere Rosello.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,32 MB
ISBN
9788427351141
FECHA
2004
AUTOR(A)
Pere Rosello
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Temps Llençat Al Pou (Premi Bernat Vidal I Tomas 2004).pdf
Garumclubgourmet.es El Temps Llençat Al Pou (Premi Bernat Vidal I Tomas 2004) Image
DESCRIPCIÓN

“Tot sense estridències ni dramatisme, i amb un sentit poètic admirable. El temps llençat al pou em recorda, a vegades, l’atmosfera d’alguns dels paisatges d’Edward Hopper, travessats per vies solitàries, per on no passa cap tren. Vies que no sabem on van ni d’on vénen i que, en certa manera, també són la metàfora de les incertes possibilitats dels mortals”. (Fragment del pròleg “El temps llençat al pou o la poesia com a recurs per dimensionar la indefensió humana”, d’Antoni Vidal Ferrando) “Si, com volia Gabriel Ferrater, la poesia és `la descripció, passant de moment en moment, de la vida moral d’un home’, aleshores s’ha d’afirmar que Pere Rosselló Bover ha acomplert aquí l’objectiu, i amb sobrada solvència. La identitat individual (...) és la temàtica a partir de la qual, amb una escriptura afermada en la solidesa i l’elegància, l’autor ordeix un discurs sobre la dignitat personal que ens commou, ens acompanya i ens reconcilia amb la pròpia experiència.”

DESCARGAR
LEER EN LINEA
rossello pere - Iberlibro

Página que presenta los registros bibliográficos que hay en Dialnet correspondientes a publicaciones de Pere Rosselló Bover (no es una página exhaustiva de la obra del autor)

D E N C | seminari poètiques de ruptura | ponents

• Acta de lliurament XXXIV Premi Bernat Vidal i Tomàs de ... Poc temps després, dia 12 de febrer del 1960 moria la seva dona ... o la que també tengué lloc a Santanyí l'any 2004.

LIBROS RELACIONADOS