La Digestió ÉS La Qüestió

Descubre el libro de La Digestió ÉS La Qüestió con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de La Digestió ÉS La Qüestió en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Digestió ÉS La Qüestió y otros libros de Giulia Enders.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,33 MB
ISBN
9788492920136
FECHA
2015
AUTOR(A)
Giulia Enders
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Digestió ÉS La Qüestió.pdf
Garumclubgourmet.es La Digestió ÉS La Qüestió Image
DESCRIPCIÓN

• Signat per la jove científica Giulia Enders, responsable de la conferència La digestió és la qüestió, que va tenir un gran èxit a YouTube.• Les últimes investigacions científiques han demostrat que tenir cura de l’intestí és clau per a la salut integral de les persones.• Una explicació senzilla i entretinguda, molt agradable de llegir i comprensible per a tots.L’intestí, aquell gran desconegut, l’ovella negra entre els òrgans, que potser fins ara ens semblava més aviat desagradable. Però aquesta imatge, estimats lectors, està a punt de canviar. El sobrepès, les depressions i les al•lèrgies estan estretament relacionades amb una alteració de l’equilibri de la flora intestinal. O dit d’una altra manera: si volem sentir-nos bé en el nostre cos, viure més i ser més feliços, hem de tenir cura del nostre intestí. Així ho suggereixen les investigacions més recents. En aquest llibre, la jove científica Giulia Enders explica de manera entretinguda com n’és de meravellós i altament complex l’intestí. És la clau del cos i de l’ànima i ens aporta una perspectiva totalment nova… des de la porta del darrere del nostre organisme.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La Digestió és La Qüestió de Enders, Giulia 978-84-9944-954-8

Giulia Enders la digestion es la cuestion Cuando tenía 17 años, un buen día le apareció una pequeña herida en la pierna

La digestión es la cuestión

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook LA DIGESTIÓN ES LA CUESTIÓN y del autor Giulia enders. También podrás acceder al enlace para comprar el libro LA DIGESTIÓN ES LA CUESTIÓN y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS