El Secret De Lady Audley

Descubre el libro de El Secret De Lady Audley con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de El Secret De Lady Audley en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Secret De Lady Audley y otros libros de Mary Elizabeth Braddon.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,86 MB
ISBN
9788483009376
FECHA
2000
AUTOR(A)
Mary Elizabeth Braddon
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Secret De Lady Audley.pdf
Garumclubgourmet.es El Secret De Lady Audley Image
DESCRIPCIÓN

A les festes, lady Audley és sempre el centre de totes les mirades; les dones n'elogien el bon gust i la discreció; el homes es rendeixen als seus peus tan bon punt ella manifesta el desig més nimi... Però hi ha alguna cosa fosca a la seva mirada que delata un secret ocult, i en la seva rialla diamantina de vegades ressona l'eco d'un passat inconfessat. El costat fosc d'aquesta dona fascinant i manipuladora -una Lucrècia Borja del segle XIX- ser� l'objecte de la investigació de Robert Audley, un aristòcrata ap�tic, que es veu provisionalment convertit en detectiu. A través d'una intriga obsessiva i astutament tramada, assistim als fasts d'un món de luxe i vanitat, passions i amor rom�ntic, però també de traïció, demència i mort. Mary Elizabeth Braddon aprofundeix en les ansietats i les inquietuds de l'Anglaterra victoriana, en una tensió narrativa que, com també passa amb les novel•les de Wilkie Collins, no ofereix treva al lector i el manté fins al final en suspens. Mary Elizabeth Braddon (1835-1915) va nèixer al Soho de Londres. Inicialment es va dedicar al teatre, però el 1860 va baixar dels escenaris per dedicar-se a la literatura. Va començar escrivint novel•les per entregues que es publicaven en diverses revistes o diaris i va aconseguir la fama amb El secret de Lady Audley (1862) i Aurora Floyd (1863). Les seves novel•les fan una an�lisi crítica de la societat de la seva època i, encara que en molts casos van produir força enrenou, van ser �vidament llegides per Tennyson, Dickens, Thackeray o Henry James.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
El secreto de Lady Audley - Mary E. Braddon - ¡¡Ábrete ...

La belleza de cabellos trigueños de la inocente Lady Audley podría hacernos creer que no tiene secretos. Pero la novela sensacionalista clásica de M.E. Braddon oculta la verdadera cara de su heroína en una trama en la que aparece bigamia, incendios y asesinato.

El secreto de Lady Audley - Mary Elizabeth Braddon | "La ...

EL SECRETO DE LADY AUDLEY de MARY ELIZABETH BRADDON. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS