Inu-yahsha 21 (Catala)

El libro Inu-yahsha 21 (Catala) en formato PDF. El libro Inu-yahsha 21 (Catala) en formato MOBI. El libro Inu-yahsha 21 (Catala) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rumiko Takahashi. Disfruta leyendo con el sitio web garumclubgourmet.es.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,22 MB
ISBN
9788483571491
FECHA
2007
AUTOR(A)
Rumiko Takahashi
NOMBRE DEL ARCHIVO
Inu-yahsha 21 (Catala).pdf
Garumclubgourmet.es Inu-yahsha 21 (Catala) Image
DESCRIPCIÓN

Va ser per l'Esfera que, ara fa cinquanta anys, la sacerdotessa Kikyô i la sacerdotessa negra Tsubaki van estar enfrontades. Ara, la Tsubaki llança una maledicció a la Kagome quan en Naraku li promet que, si ho fa, l'Esfera serà seva. Els fragments de l'Esfera de la Kagome es contaminen i penetren al seu cos, per la qual cosa la Tsubaki la pot controlar com vol i fins i tot ordenar-li que mati l'Inu-yasha amb una fletxa... Però l'Inu-yasha i els seus aconsegueixen repel·lir la maledicció de la sacerdotessa negra i encaren, així, la següent aventura!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
InuYasha, Volume 21 (Inuyasha (Graphic Novels)): Amazon.es ...

En aquesta web trobaràs tot allò que necessites de One Piece en el seu doblatge en català! Anime i manga en línia, baixades, pel·lícules, informació, podcasts, noticies... I moltes coses més que no et pots perdre!

Inuyasha - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya PREÀMBUL I. La situació geogràfica de Catalunya, la diversitat dels seus recursos i el caràcter obert del poble català han determinat que el nostre territori hagi estat històri-cament un lloc de pas visitat per pobles i persones d'altres països i cultures. És en els inicis del segle

LIBROS RELACIONADOS