Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes

Cuida los árboles y descarga el libro de Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,37 MB
ISBN
9789403213040
FECHA
2019
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes.pdf
Garumclubgourmet.es Segueix El Cami - Compta Fins A 5 - Animals Bebes Image
DESCRIPCIÓN

Amb aquests llibres, l’infant es familiaritzarà amb les xifres de l’1 al 5. I a més, en resseguir els números amb el dit i desplaçar els personatges pel camí, estarà treballant la psicomotricitat fina d’una forma divertida.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Anem a caminar | Camins, rutes i curiositats.

L'incendi de la Ribera d'Ebre està «camí l'estabilització». El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha confirmat a primera hora d'aquest dissabte al matí que el perímetre del foc està estabilitzat, s'ha mantingut en els 50 quilòmetres, però el 10% del foc segueix actiu.

Facebook - Inicia la sessió o registra't

Segueix el camí - Compta fins a 5 - Animals bebès-5%. Amb aquests llibres, l'infant es familiaritzarà amb les xifres de l'1 al 5. I a més, en resseguir els números amb el dit i desplaçar els personatges pel camí, estarà treballant la psicomotricitat fina d'una forma divertida.

LIBROS RELACIONADOS