Dissidents

Descubre el libro de Dissidents con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de Dissidents en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dissidents y otros libros de Carles Llorens.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,10 MB
ISBN
9788489662612
FECHA
2007
AUTOR(A)
Carles Llorens
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dissidents.pdf
Garumclubgourmet.es Dissidents Image
DESCRIPCIÓN

Han passat gairebé cinc dècades des que Fidel Castro es va fer amb el poder a Cuba i malgrat l’edat i les crisis de salut del dictador no sembla pas que el canvi democràtic a l’illa sigui imminent. Tot i això, els darrers anys s’ha anat desenvolupant una xarxa opositora plural, tant a l’interior com a l’exili, que, assumint molts riscos, ha plantat i planta cara al règim cubà amb iniciatives de tota mena. Aquest llibre entrevista tretze dels representants de la dissidència, dels més moderats als més intransigents, ofereix un retrat de les duríssimes condicions que ha d’afrontar —coacció, presó, exili…— i traça el panorama de la situació política que pot quedar a l’illa un cop alliberada del Comandante.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
dissidents Home: Audio, Music, MIDI, Athletics

Facebook te muestra información para que comprendas mejor el propósito de las páginas. Consulta qué acciones han realizado las personas que administran y publican contenido.

Dissidents — Thomas Dolby | Last.fm

Reproduce gratis el video Dissidents de The Flat Earth de Thomas Dolby, y mira las ilustraciones, letras y artista similares.

LIBROS RELACIONADOS