La Familia Busquet Parla Angles

Cuida los árboles y descarga el libro de La Familia Busquet Parla Angles en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de La Familia Busquet Parla Angles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Familia Busquet Parla Angles en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,69 MB
ISBN
9788499742328
FECHA
2017
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Familia Busquet Parla Angles.pdf
Garumclubgourmet.es La Familia Busquet Parla Angles Image
DESCRIPCIÓN

La família Busquet, amb els seus fills, la Flora i en Néstor, se' n van a fer la volta al món per practicar anglès.Visiten els cinc continents, sense deixar de practicar la llengua més estesa: de Londres a Ciutat del Cap, d' Alaska a l' Índia, amb escala a San Francisco i Papua Nova Guinea.Dobles pàgines plenes de detalls per jugar buscant elements amagats mentre se' n descobreixen els seus noms en anglès, l' alfabet, els números, els colors, noms d' animals, de roba...Aprendre anglès així és molt divertit!

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La família Busquet parla anglès : Larousse Editorial ...

Comprar La familia Busquet habla inglés (Vox - Infantil / Juvenil - Castellano - A Partir De 5/6 Años) edición, 9788499742311, de Béatrice Veillon, Ana Peris Moreno editado por Grupo Anaya Publicaciones Generales. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

La família Busquet parla anglès

Larousse Editorial. 9788499742328. La família Busquet parla anglès. La família Busquet, amb els seus fills, la Flora i en Néstor, se ' n van a fer la volta al món per practicar anglès.Visiten els cinc continents, sense deixar de practicar la llengua més estesa: de Londres a Ciutat del Cap, d ' Alaska a l ' Índia, amb escala a San Francisco i Papua Nova Guinea.Dobles pàgines plenes de ...

LIBROS RELACIONADOS