Harry Potter I La Cambra Secreta

Cuida los árboles y descarga el libro de Harry Potter I La Cambra Secreta en formato electrónico. En garumclubgourmet.es encontrará el libro de Harry Potter I La Cambra Secreta en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Harry Potter I La Cambra Secreta en tu teléfono, tableta o navegador!
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,45 MB
ISBN
9788497871181
FECHA
2005
AUTOR(A)
J.k. Rowling
NOMBRE DEL ARCHIVO
Harry Potter I La Cambra Secreta.pdf
Garumclubgourmet.es Harry Potter I La Cambra Secreta Image
DESCRIPCIÓN

El Harry i els seus amics, el Ron i lHermione, han de tornar a lescola de bruixeria per fer el segon curs, però el Harry i el Ron hi arriben just a temps perquè sels ha escapat el tren exprés i han hagut dagafar un cotxe volador. Aviat es troben immersos en les assignatures més esotèriques: Transfiguració, Pociologia, Defensa contra les forces del mal, encanteris... Aviat el Harry comença a sentir unes veus horribles que ningú no sent i unes pintades sinistres apareixen escrites a les parets, però el misteri no es resoldrà fins que algú descobreixi on és la cambra secreta.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Harry Potter i la cambra secreta (SERIE HARRY POTTER ...

El Harry i els seus amics, el Ron i l'Herminoe, han de tornar a l'escola de bruixeria per fer el segon curs, però el Harry i el Ron hi arriben just a temps perquè se'ls ha escapat el tren exprés i han hagut d'agafar un cotxe volador. Aviat es troben immersos en les assignatures més esotèriques: Transfiguració, Pociologia, Defensa contra les forces del mal, Encanteris…

Harry Potter i la cambra secreta (edició il·lustrada) - Il ...

Harry Potter i la Cambra Secreta és la segona novel·la de Harry Potter. Un regal ideal per a desenvolupar el plaer per la lectura i endinsarse a la Cambra Secreta de Hogwarts.

LIBROS RELACIONADOS