La Disfressa Dels Arbres

Descubre el libro de La Disfressa Dels Arbres con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de La Disfressa Dels Arbres en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Disfressa Dels Arbres y otros libros de Xavier Farre.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,81 MB
ISBN
9788477271833
FECHA
2008
AUTOR(A)
Xavier Farre
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Disfressa Dels Arbres.pdf
Garumclubgourmet.es La Disfressa Dels Arbres Image
DESCRIPCIÓN

Xavier Farré (L’Espluga de Francolí, 1971) ha publicat els següents llibres de poemes: Llocs comuns, Retorns de l’Est (Tria de poemes 1990-2001), i Inventari de fronteres. Ha traduït del polonès CzesLaw Milosz, Adam Zagajewski, Zbigniew Herbert, i, de l’eslovè, Ales Debeljak i Lojze Kovacic, entre d’altres. Actualment viu a Cracòvia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
La disfressa dels arbres (Poesia dels Quaderns Crema ...

Cabanes als arbres ofereix als amants de la naturalesa el goig d'una estada en contacte directe amb l'arbre i el seu ecosistema, els plaers d'un exili entre el fullatge, l'experiència d'unes nits en un niu situat en l'entramat de branques d'un bonic arbre.

Castanyer - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Els arbres són plantes perennes que en general viuen molts d'anys. En el sentit botànic, els arbres són plantes amb fusta veritable. La fusta, coneguda també com a xilema secundari, és produïda per una capa de cèl·lules, el càmbium vascular, situada davall l'escorça.

LIBROS RELACIONADOS