Arxiu De L Esglesia Catalana Durant La Guerra Civil (Ii/1.): Gene R-juny De 1937

Descubre el libro de Arxiu De L Esglesia Catalana Durant La Guerra Civil (Ii/1.): Gene R-juny De 1937 con garumclubgourmet.es. Lea el PDF de Arxiu De L Esglesia Catalana Durant La Guerra Civil (Ii/1.): Gene R-juny De 1937 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Arxiu De L Esglesia Catalana Durant La Guerra Civil (Ii/1.): Gene R-juny De 1937 y otros libros de Hilari Aguer I Suñer.
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,95 MB
ISBN
9788498836608
FECHA
2014
AUTOR(A)
Hilari Aguer I Suñer
NOMBRE DEL ARCHIVO
Arxiu De L Esglesia Catalana Durant La Guerra Civil (Ii/1.): Gene R-juny De 1937.pdf
Garumclubgourmet.es Arxiu De L Esglesia Catalana Durant La Guerra Civil (Ii/1.): Gene R-juny De 1937 Image
DESCRIPCIÓN

Aquest volum continua la publicació dels documents relacionats amb l’Església catalana entre el 1936 i el 1939 que el pare Hilari Raguer va iniciar el 2003 (Scripta et Documenta, 65). Si el volum anterior anava del juliol al desembre de 1936, aquest comprèn des de gener fins a juny de 1937, uns mesos molt importants tant pel desenvolupament de la guerra als diversos fronts, com per la instal•lació de la Delegació d’Euskadi a Catalunya, els intents de reconeixement del govern de Burgos per la Santa Seu i els informes del cardenal Vidal i Barraquer a la Santa Seu, relacionats directament amb Catalunya o referents a altres temes, entre els quals la preparació per part del cardenal Isidre Gomà de la carta col·lectiva de l’episcopat espanyol que Vidal no signaria. Un índex de noms i un sumari dels documents, situats al final del volum, permeten de constatar la riquesa de temes que conté i la gran quantitat de persones que hi surten d’una manera o d’una altra.

DESCARGAR
LEER EN LINEA
Full text of "El primer diari en llengua catalana diari ...

En España, los textos literarios que tienen como argumento la Guerra de la Independencia Española y los sitios de Zaragoza coinciden, en general, con el momento histórico de la última guerra civil española, 1936-1939. Así, el guión cinematográfico, impreso en 1949, Biografía histórica de Agustina de Aragón, de Manuel Hueso.

yo parlo lo chapurriau, parlem chapurriau: Aguaviva, Aiguaviva

R.) Vaig treballar a l'Àfrica supervisant les ONG subvencionades per institucions catalanes i espanyoles. També vaig fer treball de camp amb els pigmeus del Congo fins que va esclatar la devastadora guerra civil i vaig haver de fugir per potes

LIBROS RELACIONADOS